Arama
Arama Sonuçları
Vali, 10 öğrenciyi evinde ağırladı
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, 'Gurbetteki Ailem' projesi kapsamında Rota Erzincan Uygulaması üzerinden başvuru yapan 10 öğrenciyi konutunda misafir ederek, beraber iftar yaptılar.
"Top atılmadan önce yerinizi alın yeter"
Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, 11 ayın sultanı ramazanın gelmesiyle öğrenciler için çok anlamlı bir projenin başlatıldığını duyurdu. Vali Aydoğdu, "Üniversite okuyan tüm kardeşlerimiz, ramazan ayı boyunca iftarlarını bizimle yapacaklar. Siz notları yükseltmeye bakın. Top atılmadan önce yerinizi alın yeter" dedi.
Üniversiteli gençlere tablet ve kitap hediye etti
Üniversiteli gençlerle bir araya gelen Van Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik, onlara tablet ve kitap hediye etti.
"Şehrin geleceği için yeni bir yol haritası belirlendi"
Afyonkarahisar Valiliği tarafından düzenlenen Ortak Akıl Buluşmaları sona erdi. Buluşmalarının çok verimli geçtiğini ifade eden Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, "Ortak Akıl Buluşmaları ile şehrin gelecek vizyonuna dair yeni bir yol haritası belirlendi. 16 farklı oturumda yaklaşık 450 kişiyle birebir görüştüm" dedi.
Üniversite gençliğini dinledi
Afyonkarahisar Valiliği tarafından düzenlenen Ortak Akıl Buluşmaları devam ediyor. Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, bu kez de üniversite gençliğini dinledi ve öğrenciler için birçok konu ele alındı.
DAKAF 24 Fuarı kapılarını açtı
Van Valisi Ozan Balcı, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğü ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinin (YYÜ) ev sahipliğinde farklı sektör temsilcilerinin, bölgede bulunan üniversite öğrencileri ile buluşturulması amacıyla düzenlenen "Doğu Anadolu Kariyer Fuarının (DAKAF'24)" açılışına katıldı.
"Girişimciliğin, ekonomiye önemli katkıları var"
"Kadının Kooperatifler Yoluyla Güçlendirilmesi Projesi" kapsamında düzenlenen istişare toplantısında konuşan Ankara'nın Kızılcahamam Kaymakamı Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, "Girişimciliğin, ilçemiz ve ülkemiz ekonomisine önemli katkıları var" dedi.
Gençlerin enerjisine şahitlik etti
Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelerek Balıkesir’de üniversite okuyan gençlerle bir araya gelen Vali İsmail Ustaoğlu, “Gençlerimizin enerjisine şahitlik etmek bizler için mutluluk” dedi.
Üniversite öğrencilerinin yemek ücreti belediyeden
Mardinli üniversite öğrencilerine 3 müjde veren Vali ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, bursların 5 bin liraya çıkarıldığını, üniversite yemekhanesindeki ücretin belediye tarafından karşılanacağını açıkladı.
Yeni üniversitelileri karşıladı
Antalya Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Otogarında üniversiteli öğrenciler için oluşturulan karşılama stantlarını ziyaret ederek, ilçedeki üniversitelerde okuyacak yeni öğrencileri karşıladı.
Burs verilecek öğrenci sayısını iki katına çıkardı
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, “Şanlıurfa’nın Evlatları Geleceğe Yetişiyor” projesiyle üniversiteli kızlara verilecek burs sonuçlarını açıkladı.
Erzincanlı sporcular Cumhuriyet için koştu
Cumhuriyetin kuruluşunun 99. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Erzincan Valiliği himayesinde, Erzincan Belediyesi ve Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Cumhuriyet Koşusu düzenlendi.
Üniversiteli kürekçiler Van Gölü’nde buluştu
Van Valisi Ozan Balcı, Spor Van Projesi kapsamında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi tarafından düzenlenen ve 4 üniversitenin kürek takımının katıldığı "Üniversiteli Kürekçiler Van Gölünde Buluşuyor" etkinliğinin birinci gün yarışmalarını izledi.
Üniversitede okuyan Urfalı kız öğrencilere burs
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, ‘Dünya Kız Çocukları Günü’nde düzenlediği basın toplantısında, üniversitede eğitim gören Şanlıurfalı 250 kız öğrenciye 8 ay boyunca 400 TL burs vereceklerini açıkladı. Ayhan, burs projesinde bu rakamların bir başlangıç olduğunu belirterek, ileriki zamanlarda öğrenci ve burs miktarının artacağını kaydetti.
Üniversiteli gençlerle 'Hoş Geldiniz Kahvaltısı'nda buluştu
Antalya Serik Kaymakamı Cemal Şahin, ilçedeki üniversitelere bu yıl kayıt yaptıran 250 öğrenci ile ‘Hoş Geldiniz Kahvaltısı’nda buluştu.
‘Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri’ Sakarya'da
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca "Geleceğin Burada, Devletin Senin Yanında" sloganıyla gençlere yönelik 8'incisi düzenlenen "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri" Sakarya'da başladı.