Yaz sonunda hizmete açılacak;

Yaz sonunda hizmete açılacak

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Yeşilay Uyuşturucu ile Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi’nin bu yaz sonunda hizmete açılacağını duyurdu. Vali Çiçek, "Kayserililere verdiğimiz sözü tutacağız” dedi....


İNŞAATTA SONA YAKLAŞILDI

Madde bağımlısı gençleri topluma geri kazandırmak amacıyla yapımına başlanan ve geçtiğimiz Ağustos ayında temeli atılan Kayseri Yeşilay Uyuşturucu ile Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi’nin yapımında sona yaklaşıldı.

Büyük önem verdiği merkezin inşaatını düzenli olarak kontrol eden Vali Gökmen Çiçek, Rehabilitasyon Merkezi’nin bu yaz sonunda hizmete açılacağını duyurdu.

Vali Çiçek, Kayseri’de uyuşturucu ile mücadelenin önemli ayaklarında biri olacak 40 yataklı rehabilitasyon merkezi inşaatında ince işlere başlandığını ve sona doğru yaklaşıldığını belirtti.

SÖZÜMÜZÜ TUTACAĞIZ

Vali Çiçek, “Uyuşturucu illetinin pençesine düşmüş olan gençlerimizi kurtarmak ve topluma geri kazandırmak amacıyla yapımına başladığımız Yeşilay Uyuşturucu ile Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezimizin inşaatında sona yaklaşıyoruz. İnşallah bu yaz sonunda merkezimizi hizmete açıp şehrimiz ve bölgemizin huzuru için hizmet vermeye hazır hale getireceğiz. Böylece Kayserililere verdiğimiz sözü hep beraber tutacağız. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum