Depremzedeleri yalnız bırakmıyor;

Depremzedeleri yalnız bırakmıyor

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Konteyner Kentte incelemelerde bulunarak, konteynerlerde kalan depremzede vatandaşlarla görüştü....

Resim

HATIRLARINI VE İHTİYAÇLARINI SORDU

Ziyarette Vali Yardımcısı Hakan Yavuz Erdoğan ve İl Afet ve Acil Durum Müdürü Serhat Bulut da yer aldı.

Vali Yılmaz ilk olarak Konteyner Kentte devam etmekte olan çalışmalar hakkında Vali Yardımcısı Hakan Yavuz Erdoğan’dan bilgi aldı. Vali Yardımcısı Erdoğan, Konteyner Kente yapılmakta olan dükkânlar ve biri çocuk diğeri yetişkin olmak üzere iki kütüphanede yapılan çalışmalar hakkında Vali Yılmaz’ı bilgilendirdi.

Daha sonra depremzede vatandaşları ziyaret eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, vatandaşların hatırlarını ve bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu. Her zaman vatandaşların yanında olacaklarını ifade eden Vali Yılmaz, vatandaşların rahat edebilmeleri için gayret gösterdiklerini söyledi.

Resim

ALLAH DEVLETİMİZDEN RAZI OLSUN!

Vatandaşlar da Vali Yılmaz'a teşekkür ederek, "Allah devletimizden razı olsun. Devletimiz, zor zamanımızda yetişti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Vali Yılmaz, ziyaretinin son bölümünde Uluslararası Gönüllü Anneler Derneği Başkanı Sevda Yılmaz ile birlikte depremzede çocuklara oyuncak hediye etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum