“Sofraya Bir Tabak Da Sen Koy”;

“Sofraya Bir Tabak Da Sen Koy”

Artvin Valisi Yılmaz Doruk, valiliğin depremzedeler için düzenlediği ‘Sofraya Bir Tabak Da Sen Koy’ kampanyasına katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen ‘Paletimdeki Düşler 2 Resim Sergisi’nin açılışını yaptı....

Resim

ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİ KUTLADI

Artvin Valisi Yılmaz Doruk ve eşi Meral Doruk, Valilik himayesinde depremzede vatandaşlara destek için oluşturulan Artvin Gönül Bağı Platformu’nun “Sofraya Bir Tabak Da Sen Koy” kampanyasına katkı sağlamak amacıyla Artvin Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Paletimdeki Düşler 2 Resim Sergisi”nin açılışını yaparak, öğrencilerin oluşturduğu eserleri inceledi.

Resim

SERGİDEKİ RESİMLERİ İNCELEDİ

Öğrenci ve öğretmenleri tebrik eden Vali Yılmaz Doruk, birlik ve beraberliğin önemini vurguladı.

Vali Doruk, memleketin her bir köşesinde olduğu gibi Artvin’de de her bir yüreğin depremzedelerle aynı acıyı yaşadığını dile getiren Vali Doruk, Artvinlilerin depremin gerçekleştiği günden bu yana yardımlarını esirgemediğini, ancak yardımların planlı ve istikralı bir şekilde devam etmesi gerektiğini kaydetti.

Resim

AŞIK ATIŞMALARINI İZLEDİ

Öte yandan Vali Yılmaz Doruk, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dr. İsrafil Kışla ile birlikte “aşık atışmaları” programına katıldı.

Bu tür programların kültürün ayrılmaz parçası olan aşıklık geleneğinin gelecek nesillere aktarılmasında önemli rol oynadığını belirten Vali Doruk, programa katılan aşıkları tebrik etti.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum