Jandarma ile kucaklaşarak vedalaştı;

Jandarma ile kucaklaşarak vedalaştı

Manisa Valiliği’ne atanan Giresun Valisi Enver Ünlü, veda ziyaretleri kapsamında Giresun Jandarma Bölge Komutanlığı’nı ziyaret ederek, “Allah’a ısmarladık” dedi....

Resim

GİRESUN’LA GÖNÜL BAĞI KURDUK

3 yıl boyunca vali olarak hizmet eden Enver Ünlü, kararnamenin yayımlanmasının ardından yaptığı paylaşımda, “Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Şehr-i Şehzade Manisa'da şahsımıza Valilik görevi tevdi edilmiştir. Bu onurlu görevi bizlere layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın İçişleri Bakanımıza şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

Vali Ünlü, “Gönül bağı kurduğumuz, Karadeniz'in incisi, Gönüllü Alayların şehri Giresun'un ardından ülkemizin farklı bir coğrafyasında Devletimizi temsil etmenin gururunu yaşayacağız. Rabbim mahcup etmesin” ifadelerini kullandı.

Resim

JANDARMA İLE KUCAKLAŞTI

Vali Ünlü, Manisa’ya gitmeden önce şehirde veda ziyaretlerinde bulundu. Bu kapsamda Giresun Jandarma Bölge Komutanlığı’nı ziyaret eden Vali Ünlü, Tümgeneral Selçuk Yıldırım’a sarılarak, jandarma personelinin de elini sıkarak vedalaştı.

Vali Ünlü, “Değerli paşamız Tümgeneral Selçuk Yıldırım ve 184 yıldır üstlendiği tüm görevleri özveriyle yerine getiren kahraman Jandarma'mızla vedalaştık. Rabbim ayağınıza taş değdirmesin!” dedi.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum