Valileriydi, başkanları oldu;

Valileriydi, başkanları oldu

Bugünkü Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile AFAD Başkanlığı'na atanan Erzurum Valisi Okay Memiş, AFAD Erzurum İl Müdürlüğü’ne de veda ziyaretine gitti. Memiş, AFAD olarak afet ve acil durumlara hep birlikte müdahale edeceklerini söyledi....

Resim

5 YIL ERZURUM'A HİZMET ETTİ

Yaklaşık 5 yıl Erzurum’a valilik yapan Okay Memiş, artık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı olarak ulusal ve uluslararası alanda çalışmalar yürütecek.

Okay Memiş, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında Hatay’da lojistikten sorumlu koordinatör vali olarak uzun süre özveriyle görev yapmıştı.

Resim

BELEDİYE BAŞKANINA VEDA

Erzurum’dan ayrılmadan önce üst düzey il yöneticileri ile esnaf ve vatandaşlara veda ziyaretinde bulunan Vali Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 9'uncu Kolordu Komutanı Tümgeneral Fedai Ünsal, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Tuncel, Bölge Jandarma Komutanı Tümgeneral Metin Düz ve Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak'a veda ziyaretinde bulundu.


AFAD PERSONELİNE HİTAP ETTİ

Vali Memiş, başkanı olduğu AFAD’ın Erzurum İl Müdürlüğünü de ziyaret etti.

AFAD Erzurum yönetici ve personeliyle görüşen Memiş, Erzurum’dan ayrılsa da AFAD Başkanı olarak kendileriyle çalışmaya devam edeceğini belirtti.

AFAD İl Müdürlüğü yönetici ve çalışanları da Okay Memiş'e yeni görevinde başarılar diledi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum