Esnafla çay sohbeti;

Esnafla çay sohbeti

Göle ilçesinde bir dizi toplantı ve ziyaret gerçekleştiren Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, esnaf ve vatandaşlarla çarşıda çay eşliğinde sohbet etti....

Resim

MUHTARLARI DİNLEDİ

Beraberinde ilgili kurum müdürleri ile birlikte Göle’ye giden Vali Çiçek, ilk olarak Göle ilçesinde bağlı köy ve mahalle muhtarıyla toplantıda bir araya geldi.

Göreve yeni başlaması nedeniyle konuşmasına muhtarlarla tanışarak başlayan Vali Çiçek, sürekli olarak muhtar toplantıları yapıldığını belirtti.

Hayrettin Çiçek, “Muhtarlarımız,  köylerde yaşayan vatandaş ve devlet arasında köprü vazifesi görmekte, dolayısıyla köyün güvenliği, asayişi başta olmak üzere her alanda sorumlulukları bulunmaktadır. Bizler de bugün sizlerle buluşmak için ilgili kurumlarımızın yetkilileri ile birlikte Göle ilçemize geldik” dedi.

Resim

ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ

Vali Çiçek, “Bugün siz kıymetli muhtarlarımızın ileteceği talep ve sorunları birinci elden dinleyip ve değerlendirmek için buradayız. Köylerimizin altyapı sorunlarının giderilmesi yaşam standartlarının iyileştirilmesi başta olmak üzere, var olan tüm sorunların çözülmesi noktasında sizlerin de desteği ile elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Muhtarların ilettiği sorun ve talepleri tek tek dinleyen Vali Çiçek, sorunların anında çözüme kavuşması adına toplantıda hazır da bulunan ilgili kurum müdürlerine talimatlarda bulundu.

Resim

HAYIRLI İŞLER!

Muhtarlar toplantısının ardından Vali Çiçek, Göle İlçe Kaymakamı Haluk Koç ve İlçe Belediye Başkanı İlhan Gültekin’i ziyaret etti.

Koç ve Gültekin’le birlikte ilçe merkezinde esnaf ziyareti de yaparak, hayırlı işler dileyen Vali Çiçek, esnaf ve vatandaşlarla birlikte çay eşliğinde sohbet etti.

Resim

ŞEHİT ANNESİ OĞLUNU GÖSTERDİ

Vali Çiçek, daha sonra Göleli Şehit Recep Kılıç’ın ailesini ziyaret etti. Şehidin annesi Konya Kılıç ve diğer aile bireyleriyle bir süre sohbet ederek, Şehit Recep Kılıç nezdinde tüm şehitlere Allah’tan rahmet dileyen Vali, “Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizim için çok değerlidir. Devlet olarak her zaman yanlarında olacağız onların derdiyle dertlenip, sevinçlerine ortak olacağız” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum