“Ev ödevimizi not ettik”;

“Ev ödevimizi not ettik”

Sinop’un Boyabat ilçesinde yılın ilk çeltik hasadına katılan Vali Dr. Mustafa Özarslan, çiftçilerin ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek, “Ev ödevimizi not ettik” dedi....

Resim

ÇİFTÇİ TOPLULAŞTIRMANI FAYDASINI GÖRMÜŞ

Sinop’un Boyabat ilçesinde yılın ilk çeltik hasadı, Vali Dr.  Mustafa Özarslan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Boyabat Bağlıca Köyü’nde çeltik hasadı yapan üreticileri ziyaret eden Vali Özarslan, tarım üretimine büyük katkı sağlayan çiftçilere işlerinde kolaylıklar diledi. Vali Özarslan, çeltik hasadının bol ve bereketli geçmesi temennisinde bulundu.

Resim

ÇELTİK İÇİN SU, ALTIN GİBİ

Çiftçilerin sorun ve taleplerini de dinleyen Vali Özarslan, “Boyabatlı çiftçilerimiz ile güne başladık. Çiftçimiz tarım arazilerinde toplulaştırmanın faydasını görmüş, mutlu olduk. Çeltik için su, altın gibi... Su ve sulama yöntemi ile ilgili ev ödevimizi not ettik, ilgili kurum ve paydaşlarımızla daha fazla çalışacağız” ifadesini kullandı.

Resim

KÖY YAŞAM MERKEZİ

Vali Mustafa Özarslan ayrıca, Boyabat Bağlıca Köy Yaşam Merkezi’nde vatandaşlar ile bir araya geldi. Vali Özarslan, Boyabat Kaymakamı Enver Yılmaz, Boyabat Belediye Başkanı Hüseyin Coşar ve ilgili Kurum Müdürleri ile birlikte, vatandaşların talep ve sıkıntılarını dinleyerek, taleplerin yerine getirilmesi için ilgili birimlere talimat verdi.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum