Arama
Arama Sonuçları
"Van'ın imarı ve ihyası için aşkla çalışıyoruz"
Van Valisi Ozan Balcı, bölge hastanesi yerleşkesine yapılan 100 yataklı refakatçi misafirhanesinin inşaatında inceleme yaptı. Vali Balcı, "İlimizin imarı, ihyası, inşası, vatandaşlarımızın huzur ve esenliği için ekibimizle birlikte aşkla şevkle çalışıyoruz" dedi.
Çanakkale organ bağışında Türkiye birincisi
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, kenti organ bağışında Türkiye’nin en başarılı ili yapan ve organ bağışında Türkiye birincisi olan Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi organ bağışı ekibini, özverili çalışmalarından dolayı başarı belgesi ile ödüllendirdi.
Karne hediyeleri bu sefer ayaklarına geldi
Diyarbakır’ın Çınar ilçesinin Halıören Köyü’nde yaşayan Bülbülcü ailesinin 4 kızının karne hediyesi ayaklarına geldi. İlçedeki her vatandaşın taziyesine katılan Çınar Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü, Halıören Köyü’ndeki taziye ziyaretinin ardından hanelere de misafir olarak hemşehrilerinin dertlerine ortak oldu.
“2024’te de aynı aşkla hizmet için hazırız”
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, yılbaşında kurumları ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı. Çalışanlara tatlı ikramında bulunan Vali Aygöl, “2023 yılında 7/24 vatandaşımızın hizmetinizde olduk. 2024’te de aynı aşkla vatandaşımıza hizmet için hazırız” dedi.
Hemşireliği bıraktı, Vali oldu
Cumhuriyet tarihinin 6’ncı, Yalova’nın 3’üncü kadın valisi olan Hülya Kaya (49), çalışma hayatına hemşire olarak başladı. İlk nöbet gününde 3 hastanın vefat etmesi hayatının dönüm noktası oldu.
Trafik denetimi
Amasya Hamamözü Kaymakamı Şeyma Şendur, emniyet ve jandarma ekipleriyle Trafik Denetim Uygulamasına katıldı.
“Milletimiz nerede, biz oradayız!”
Kahramanmaraş Göksun’da deprem koordinasyonu sağlayan Batman Valisi Ekrem Canalp, kırsal alanda vatandaşların ihtiyaç ve sonuçlarını yerinde tespit etmek üzere tüm ekibiyle birlikte alanda incelemelerde bulunuyor.
Kars’tan Urfa’ya 9 tır yardım yola çıktı
Deprem bölgesi için seferber olan Kars, çok sayıda iş makinesi, teknik personel, sağlık çalışanı ve ayni yardımı tırlarla bölgeye gönderdi. Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz’ün talimatı ile 9 tır yardım malzemesi de Şanlıurfa için yola çıktı.
Bağımlı hastalar için rehabilitasyon modeli
Bireylerin tekrar uyuşturucu madde kullanmadan sosyal hayata uyumlarını kolaylaştırmak amacıyla oluşturulan Bağımlı Hastalar İçin Rehabilitasyon Modeli (BAHAR) Sivas Devlet Hastanesi'nde hizmete başladı.
Diyabetli 300 çocuğun daha parmağı acımayacak
Van Valisi Ozan Balcı, Tip-1 diyabetli çocuklara sensör dağıtım törenine katılarak, “Çocukların parmağına batan iğne, bizim yüreğimize batan iğnedir” dedi.
Yaşlı Bakım Projesi ile tarlada bile tıraş yapılıyor
Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde kaymakamlık tarafından kurulan ekip, iki yıldır düzenli olarak yaşlı ve engellilerin bakımını yapıyor. Ekipler, evde ulaşamadığı insanları ise tarlada çalışırken tıraş ediyor.
Vali Çiçek, Kayseri Yarı Maratonu'nda koştu
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ve il protokolü ile birlikte Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu'na katıldı.
Kaymakamdan ‘hoş geldin bebek’ ziyareti
Çanakkale Biga Kaymakamı Erdinç Dolu ve Eşi Şenay Yerli Dolu, kaymakamlığın 'Hoşgeldin Bebek' projesi kapsamında ilçede yeni doğan bebekleri ziyaret etmeye devam ediyor.
Müküs Çayı'nda kaybolan hemşire 22 gündür aranıyor
Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Beğendik beldesinde akıntıya kapılan ve 22 gündür devam eden hemşire Eyüp Güneş'i arama çalışmalarını yerinde inceledi. Güneş'in ailesiyle görüşerek bilgilendiren Vali Hacıbektaşoğlu, “Eyüp Güneş kardeşimizin bulunması için gereken her şey yapıldı ve bundan sonrada yapılacaktır" dedi.
Eğitim kompleksinin temelini attı
Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Zafer Sağlık Külliyesi Eğitim Kompleksinin temeli, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve protokol üyelerinin katılımıyla atıldı.
Ali Ekber ATEŞ
Salihli Kaymakamı