Arama
Arama Sonuçları
Vali Çiçek: Gözaltına alma işlemleri devam ediyor
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 30 Haziran'da kentte meydana gelen olaylarla ilgili açıklama yaptı. Vali Çiçek, "Olaylara karışanlarla ilgili olarak gözaltına alma işlemleri devam etmektedir. Video inceleme ve şüpheli tespit çalışmaları titizlikle sürdürülmektedir" dedi.
Kayseri Valisi Çiçek, yalan açıklamaya tepki gösterdi:
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde Suriye uyruklu bir şahsın 5 yaşındaki çocuğu taciz etmesi nedeniyle olaylar çıktı, Vali Gökmen Çiçek de sahaya çıkarak, vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı. Alanda açıklama yapan Vali Gökmen Çiçek'in söylemediği bir cümle söylemiş gibi yapılınca Vali Gökmen Çiçek duruma el attı. Paylaşım yapan sayfaya cevap veren Vali Çiçek, "Ben söylemişim gibi bir cümle uyduruyorsun. Sonra bekliyorsun ki tepkiler gelsin" dedi.
Vali Gökmen Çiçek, öfkeli kalabalığı sakinleştirmeye çalıştı
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde Suriye uyruklu bir şahsın 5 yaşındaki çocuğu taciz etmesi nedeniyle kentte olaylar çıktı. Olayların büyümesi üzerine bölgeye giden Vali Gökmen Çiçek, vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı. Bir evin balkonuna çıkan Vali Çiçek, "Allah rızası için herkes evlerine gitsin. Arkadaşlar ben şimdi aşağı iniyorum, aranıza geleceğim ve sohbet edeceğiz. Ben sizleri anladım" dedi.
"ERVA projesi çığ gibi büyüdü"
Kayseri Valiliği tarafından hayata geçirilen ERVA Projesi kapsamında 19. spor okulu açıldı. Açılışta konuşan Vali Gökmen Çiçek, "ERVA spor okulları çığ gibi büyüdü. Bugün 19’uncu spor kulübümüzü açıyoruz" dedi.
"Her mahallede bir spor okulu açacağız"
Kayseri Valiliği tarafından hayata geçirilen ERVA Projesi kapsamında 18. spor okulu açıldı. Açılışta konuşan Vali Gökmen Çiçek, "Gençlerimizi sporla buluşturmaya ve her mahallemizde bir spor okulu açmaya devam ediyoruz" dedi.
“Hiçbir çocuğumuzu yalnız ve sahipsiz bırakmayacağız”
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ERVA Spor Okulları bünyesinde açılan “Yeşilay Spor Kulübü” ve “ERVA Spor Kulübü”nün açılışına katıldı.
Yaşlı amcanın akülü araba ihtiyacını karşıladı
Kayseri Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan, ilçede ikamet eden yaşlı bir vatandaşın akülü araba ihtiyacını karşılayarak, hayır duasını aldı.
Down sendromlu gençlerle futsal maçı
Kayseri protokolü, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla down sendromlu gençlerle futsal maçı yaptı. Renkli görüntülere sahne olan maçı, down sendromlu gençler 8-6 kazandı. Maçı kaybeden protokol de gençlerin galibiyet sevincine ortak oldu.
“Bu proje Kayseri’de bir ilk olacak”
Melikgazi ilçesine, hayırsever Ali Başyazıcıoğlu tarafından aynı alan içerisinde yaptırılacak olan Cami ve Kur’an Kursu ile Aile Sağlığı Merkezi’nin protokolü Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve hayırsever Ali Başyazıcıoğlu arasında imzalandı.
“Bütün mahallelerde spor okulları açacağız”
Eğitim Araştırma Yardımlaşma ve Arama Kurtarma Derneği (ANDA) spor okulunun açılışına katılan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, bütün mahallelerde spor okulları açacaklarını söyledi.
“Kayseri’nin valisi olmaktan gurur duydum”
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 20. Mali Genel Kurulu'nda konuşan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, depremin ardından Kayseri'nin bölgeye yağmur olup yağdığını belirterek, 'Kayseri'nin valisi olmaktan 10 kat daha fazla gurur duydum' dedi.
"30 yıldır görevdeyim, ilk defa bir genel müdür ziyaretimize geliyor"
İl il, ilçe ilçe nüfus müdürlüklerini ziyaret ederek nüfus personeliyle bir araya gelmeye devam eden İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl, bu hafta Kayseri’deydi. “30 yıldır görevdeyim, ilk defa bir genel müdür ziyaretimize geliyor” diyen nüfus personeli, Şefik Aygöl’e ziyareti için teşekkür etti.
‘Akıl Küpü Kütüphanesi’ örnek olacak
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kazım Karabekir Mahallesine yapılacak olan ve Türkiye’de örnek proje haline gelen Akıl Küpü Kütüphanesi’nin temel atma törenine katıldı.
Erkaya YIRIK
Vali / Mülkiye Başmüfettişi
Erciyes Dağı lavantayla renklenecek
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in talimatıyla Kayseri’nin denizi olarak bilinen Yamula Barajındaki Kuşçu Marina bölgesinin yeşillendirilmesi projesinin ardından Erciyes Dağına da Lavanta bitkisi dikimi gerçekleştirildi.
İsmail Hakkı Batı
Havsa Kaymakam V.
Yaşlılar ‘evde bakım hizmeti’nden çok memnun
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Melikgazi Kaymakamlığı’nın başlattığı “Temiz Ev, Sağlıklı Hayat Vefa” projesi kapsamında, evde bakım hizmeti alan vatandaşları ziyaret etti.
Kayseri sokaklarında huzuru 'güven timleri' sağlayacak
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından özel olarak kurulan 'güven timleri' Kayseri sokaklarında huzuru sağlayacak. Vali Gökmen Çiçek, "Şehirde yer alan kameraları en az 4 katına çıkartacağız ve ıssız hiçbir nokta bırakmayacağız" dedi.
Şehidin emaneti Osman'a sünnet düğünü
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Şehit Ramazan Aydoğan’ın oğlu Osman'ı sünnet töreninde yalnız bırakmadı. Osman'ı kucaklayan ve düğününde yanında olan Vali Çiçek, "Osman'ımızın bahtı hep açık olsun” dedi.
Mikail ERSÖZ
Korgan Kaymakamı
Bülent Karacan
Melikgazi Kaymakamı