Arama
Arama Sonuçları
“Teröristlerin inlerini başlarına yıkıyoruz”
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 10 ilde eş zamanlı düzenlenen Kahramanlar-35 operasyonlarında bölücü terör örgütüne (BTÖ) ait 58 mağara, sığınak ve deponun imha edildiğini açıkladı.
Cudi Dağı’nda Şehitler Anıtı’nın açılışını şehitlerin aileleri yaptı
Silopi Kaymakamlığı tarafından Cudi Dağı’nda inşa edilen Şehitler Anıtı’nın açılışı, Cudi’de şehit olanların ailelerinin de katılımıyla dualarla yapıldı.
Eski İçişleri Bakanı Ünüsan hayatını kaybetti
Mersin eski valililerinden, Mahalli İdareler Genel Müdürü, İller Bankası Genel Müdürlüğü, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı ve İçişleri Bakanlığı yapan Teoman Ünüsan vefat etti.
Öğrenci yurdunda iftar
Şırnak Silopi Kaymakamı Cihat Koç, Fen Lisesi öğrenci yurdunda düzenlenen iftar programına katılarak, Ramazan ve iftarın bereketini öğrencilerle paylaştı.
Yunus Emre Bozkurtoğlu
Sincik Kaymakamı
Kübra Eroğlu
Kaymakam
Ahmet Berkay Deniz
Kıbrıscık Kaymakamı
Şehit annesinin isteğini yerine getirdi
Konya Tuzlukçu Kaymakamı İsa Bertan, 1989 yılında Şırnak’ta şehit olan Birol Dağlı’nın annesi Fatma Dağlı’nın isteğini yerine getirdi. Fatma teyzenin çok kötü durumdaki evinin tadilatını yaptıran Bertan, “Ne yaparsak yapalım, ödediğiniz bedeli ödeyemeyiz. Tüm imkanları seferber etsek bile şehidimin saçının bir teline denk gelemez. Bir ölür bin diriliriz” dedi.
Cudi Dağı'nda festival coşkusu
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Şırnak Valiliği ve Belediye iş birliğiyle Cudi Dağı Sefine bölgesinde bu yıl ikincisi düzenlenen "Cudi Festivali"nin açılışına katıldı.
Enes ÖZKAN
Çamaş Kaymakamı
Hatice Ruveyda KAHRAMAN ŞIKTAŞ
Karapürçek Kaymakamı
Hacı Mehmet Kara
Kırıkkale Vali Yardımcısı
Metin KORKMAZ
Çavdarhisar Kaymakam V.
Mehmet Ali ÖZYİĞİT
Gebze Kaymakamı
Cihat KOÇ
Silopi Kaymakamı
Can Kazım KURUCA
Didim Kaymakamı
Tekin DUNDAR
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Daire Başkanı
Muharrem COŞGUN
Çaycuma Kaymakamı
Aydın Abak
Antalya Vali Yardımcısı
İhsan Ayrancı
Mut Kaymakamı