Kalıcı bloklar hızla yükseliyor;

Kalıcı bloklar hızla yükseliyor

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, yapımı devam eden deprem konutları inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Yılmaz, TOKİ’nin kentte yaptığı 211 adet bloğun 130’unda kaba inşaatların tamamlandığını söyledi....

Resim

KALICI KONUTLAR ÇOK HIZLI YAPILIYOR

Vali Yılmaz'ın inceleme ziyaretinde Toprakkale Kaymakamı Volkan Özer ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hamdi Görkem Gençtürk de yer aldı.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, "Kalıcı deprem konutlarımız çok hızlı bir şekilde yapılıyor, bloklarımız yükseliyor. Şu anda Toprakkale ilçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde 152 konuttan oluşan 7 bloğun tamamı bitme aşamasına gelmiştir. Son ince işleri kalmıştır, onları da hızlı bir şekilde tamamlama gayreti içinde çalışmalar devam ediyor” dedi.

Vali Yılmaz, “Sumbas İlçesi Karaömerli Mahallesinde 190 konuttan oluşan 12 bloğun tamamı bitme aşamasına gelmiştir. Düziçi İlçesi 1209 konuttan oluşan 65 bloğun 44 adetinin ince imalatları yapılmakta olup, geriye kalan 21 adet bloğun ise imalatları devam etmektedir. Hasanbeyli İlçesi, Merkez Mahallesinde, 504 konuttan oluşan 37 bloğun 24 adetinin ince imalatları yapılmakta olup, geriye kalan 13 bloğun kaba imalatları devam etmektedir” bilgisini paylaştı.

Resim

211 BLOĞUN 130'U TAMAMLANMAK ÜZERE

Vali Yılmaz, “TOKİ tarafından Osmaniye genelinde toplam 211 bloktan oluşan 3875 adet Kalıcı Deprem Konutu yapılmaktadır. Söz konusu 211 adet bloktan, 130 adet bloğun kaba inşaatları tamamlanmış olup, ince imalatları devam etmektedir. Geriye kalan 81 adet bloğun ise inşaatlarının yapımı hızlı bir şekilde devam etmektedir” dedi.

Vali Yılmaz, “Osmaniye Merkez Akyar Mahallesinde, 1820 konuttan oluşan 90 bloğun 43 adetinin ince imalatları yapılmakta olup, geriye kalan 47 adet bloğun ise kaba imalatları devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

Resim

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ

Vali Yılmaz sözlerinin devamında, "Burada da gördüğünüz gibi boyaları yapılmış, tamamen bitme noktasına gelmiş ve yapılan konutlar gerçekten standartları yüksek, depreme dayanıklı, son teknoloji kullanılarak güvenli konutlar yapılmaktadır. Bizler de kıymetli hemşehrilerimizin en kısa zamanda bu konutlara kavuşmaları için var gücümüzle çalışıyoruz. Konutlarımızın kıymetli hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum