“Devletimiz var olsun!”;

“Devletimiz var olsun!”

Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Denizli Valisi Ali Fuat Atik, ildeki son mesai gününde, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde önceki gün şehit olan Kemal Özek’in ailesine taziye, diğer kurumlara ise veda ziyaretinde bulundu....

Resim

YÜREK YANGININA BİR NEBZE MERHEM

Denizli’deki son mesai gününde, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada önceki gün şehit olan İstihkam Uzman Çavuş Kemal Özek’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Ali Fuat Atik, “Yüce Türk milletinin istikbali, birliği ve beraberliği için, vatan sağ olsun diyerek en kıymetlilerini ay yıldızlı bayrağımız uğruna feda eden Ayşe hanım ve Ayhan beyin söndüremeyeceğimiz yürek yangınlarına bir nebze merhem olmaya çalıştık. Şehidimizin ruhu şâd, mekanı cennet olsun” dedi.

Resim

YÜCE ALLAH’A HAMDOLSUN!

Öte yandan Vali Atik, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile diğer kurum ve kuruluşlara veda ziyaretinde bulundu.

Merkez valiliğine atanması ile ilgili yaptığı paylaşımda ise Vali Atik, “Mütevazi bir memur ailesinin evladı olarak dünyaya gözlerini açan şahsıma Anadolu'nun dört bir tarafında Kaymakam olarak çalışmayı akabinde Vali olarak Büyük Türk Milleti'ne hizmet etmeyi nasip eden Yüce Allah'a hamd olsun, Devletimiz var olsun. Eyvallah...” ifadelerini kullandı.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum