“Yıllar sonra oğluma büyük bir gururla anlatacağım”;

“Yıllar sonra oğluma büyük bir gururla anlatacağım”

Kahramanmaraş’ın ardından Adıyaman’da Koordinatör Vali olarak görevini sürdüren Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "Yıllar sonra oğluma öyle büyük bir millet gördüm ki diyeceğim, birlik beraberlik içinde kendi evlatlarını düşünmeden, deprem bölgesini ayağa kaldırmak için yapılan bu mücadeleyi büyük bir gururla anlatacağım" dedi....

Resim

GÖNÜLLÜLÜK OLMADAN OLMAZ

Sosyal medya hesabından deprem sonrasında Elbistan’da yaşadığı duygularını dile getiren bir video paylaşan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, “Kahramanmaraş'ta en son 1510 yılında görülmüş büyüklükteki bir depremdi. Ancak tüm dünya açısında değerlendirdiğimizde asrın felaketiydi bu. Çünkü bu büyüklükteki, bu ölçüde 550 km'lik bir alanı kapsayan 10 ili içerisine alan bir afet bilmiyoruz. Dolayısıyla BM Genel Sekreter Yardımcısı bizzat bizim AFAD kriz merkezine geldiğinde, dünyada böyle bir afetle böyle bir krizle başa çıkabilecek hiçbir ülke yok dedi” ifadelerini kullandı.

Resim

MUHTEŞEM BİR ÇALIŞMA VAR

Vali Çiçek, şöyle devam etti: “Elbistan’da 2 vali, 16 mülki idare amiri ve 5 bin personel sadece hayatı normale döndürmek için çalışıyor. Bu Elbistan için böyle. Tüm alanı gördüğünüzde muhteşem bir çalışma var. Bu çalışmalar gönüllülük esası olmadan olmaz. Ben Kahramanmaraş'ta depremle ilgili yıllar sonra çocuklarıma anlatacağım hatıra, oğlum öyle büyük bir millet gördüm ki diyeceğim. Birlik beraberlik içince gerçekten kahramanca kendi evlatlarını düşünmeden milleti için bölgesi için, burayı ayağa kaldırmak için yapılan bu mücadeleyi ben büyük bir gururla anlatacağım."

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum