“Şehrimizin geleceğini birlikte inşa edeceğiz”;

“Şehrimizin geleceğini birlikte inşa edeceğiz”

Pazar mesaisini depremlerden en çok etkilenen Gölbaşı ilçesine ayıran Adıyaman Valisi Osman Varol, “Şehrimizin geleceğini birlikte inşa edeceğiz” dedi....

Resim

HAFTA SONU DAHİL YOĞUN ÇABA GÖSTERİYORUZ

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, 6 Subat Kahramanmaraş merkezli depremlerin en çok etkilediği Gölbaşı ilçesinde Afet Koordinasyon Toplantısına katılarak ilçenin hasar tespit durumu, enkaz kaldırma çalışmaları, konteyner kentlerdeki genel durum ile ihtiyaç ve sorunlarla ilgili Gölbaşı Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan ve ilgililerden bilgi aldı.

Vali Varol, “Kadim kentimizi ilçeleriyle birlikte yeniden ayağa kaldırıp ihya ve inşa etmek, depremin yaralarını sarmak ve hayatımızın normal temposuna dönmesi için hafta sonu da dahil olmak üzere yoğun çaba gösteriyoruz. Bu mücadeleyi birlikte yürütecek ve bu şehrin geleceğini beraber inşa edeceğiz” dedi.

Resim

İSTİŞAREYE ÖNEM VERİYORUZ

Vali Varol, Gölbaşı ilçesinde köy ve mahalle muhtarlarıyla da bir araya gelerek ihtiyaç, talep ve önerilerini dinledi.

Vali Varol, “Devlet olarak tüm kurumlarımızla birlikte sahada olup, istişareye önem veriyoruz. Kadim şehrimizi ilçeleriyle birlikte yeniden imar ederken muhtarlarımızın görüş ve önerilerini önemsiyor, muhtarlarımızın ne istediğine, ne beklediğine, ne talep ettiğine bakıyor, çalışmalarımızı ona göre yapıyoruz. Bu mücadeleyi hep birlikte verecek bu felaketin izlerini hep birlikte ortadan kaldırana kadar durmadan duraksamadan canla başla çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum